torsdag, november 29, 2007

Selvfølgelighetsskolen kårer en vinner

Kristin Clemets Selvfølgelighetsskole og Hochschule für Plattitüde avd. Bahnhof Zoo (die größte Hochschule für Plattitüde in der Welt) setter bourgeois ungdom på skolebenken. Resultatet kan bli en sterkere bourgeois offentlighet. Nå har disse to skolene arrangert stilkonkurranse. Elevene kunne velge mellom disse spennende stiloppgavene:

Høires Kvinneforum – et flott tiltak
Den moderne familie: ett subjekt, ikke individer med ulike interesser
Glasstaket: FrPernes møte med Journalisthøiskolen
Valgfrihet - gode eller onde?

Vinneren av hele konkurransen ble Fjordfitte! Selv om hun bare går på skolen på grunn av de gratis rekesmørbrødene. Hennes interessante og tankevekkende stil om valgfrihet er gjengitt her.

Skjellsordet valgfrihet
Hvorfor er valgfrihet regnet som et gode i noen sammenhenger og ikke i andre? Hvorfor, hvorfor? Jeg kan bare ikke forstå det. Det er simpelthen ikke til å holde ut. Det er heller ikke logisk. Enten er valgfrihet et gode eller så er det ikke det. Hvorfor kan ikke kommunistene få det inn i knollen?

Ta forplantningslære. Noen foreldre ønsker ikke at døtrene deres skal ha kjennskap til forplantningslære og kroppens funksjoner, i alle fall ikke så tidlig som i tolvårsalderen. Dette burde vi som samfunn respektere. Foreldre må naturligvis ha valgfrihet på dette området, ettersom familien er ett subjekt, aldri individer med kryssende interesser. Men i dag er det omtrent bare den modige doktor Bjørn Hofmann, ekspert i medisinsk filosofi, som kjemper for valgfrihet i dette spørsmålet. Det er virkelig trist.

Så har du rettssystemet. Flere undersøkelser blant britiske muslimer har vist at et flertall ønsker at shariadomstoler skal opprettes i Storbritannia. Vår mann i SV, Reza Rezaee, har foreslått det samme i Norge. Dette er voksne, kunnskapsrike mennesker som vet hva de vil. Men de har i dag ikke den valgfriheten de ønsker! Tenk at det skal være slik!

Vi har jo valgfrihet når det gjelder pumps, armbåndsur, kremkaker og sepe. Hva i alle dager er det da som gjør valgfrihet så forkastelig og kontroversielt på andre områder? Finnes det noen god begrunnelse eller er det bare gammel vane??

Det gjøres oppmerksom på at Selvfølgelighetsskolen og Hochschule für Plattitüde ikke kan ta ansvar for denne stilen, da juryjobben var outsourcet. Hvis noen mot all tenkelig formodning skulle være misfornøyd med kvaliteten på vinnerbidraget, måten teksten er strukturert på eller oppgitt over totalt irrelevante sammenligninger må de ta kontakt med juryformannen.

fredag, november 23, 2007

Er her så underlig? Har De havnet på feil blogg? Ta testen

1) Er De et ekte og helhetlig menneske?
2) Kunne De ønske at norske kvinner og menn hadde mer vesentlige hobbies?
3) Er det slik fatt med Dem at De kjenner en dragning mot do-gooders?
4) Foretrekker De vesentlige tekster fremfor vulgære underholdningsromaner?
5) Liker De å tenke på Dem selv som noe av en idealist?
6) Synes De kreative skjellsord er noe ordentlig fjolleri?
7) Anser De at denne testen er uinteressant, kjedelig og kanskje en smule pinlig?
8) Vil De si Dem enig i at likestillingen har gått for langt?
9) Er også De dypt sjokkert over at FNs Menneskerettighetserklæring i år 2007 etter snekker Jesus Kristus, jødenes konge (november måned) fortsatt er mer en utopi enn politisk realitet?!!

**********************************************************************************
FASIT. IKKE JUKS. FASIT. IKKE JUKS. FASIT. IKKE JUKS. FASIT.
**********************************************************************************
Hvis De svarer Ja! Ja! Får De un point for følgende spørsmål:
1,2,3,4,5,6,7,8,9

Hvis De svarer Overhodet ikke får De nul points for følgende spørsmål:
1,2,3,4,5,6,7,8,9

Hvis De svarer Da jeg var yngre så jeg alt i svart hvitt, men nå er jeg mer opptatt av gråsonene, mao De vet ikke, får De un point for følgende spørsmål:
1,2,3,4,5,6,7,8,9

**********************************************************************************
HVOR HAR DE HAVNET? HVOR HAR DE HAVNET? HVOR, HVOR?
**********************************************************************************
Nul points: Du har kommet rett.

Un point: Uff da! En vanskelig gråsone. Og selv om De hevder å være opptatt av slike soner, vil De nok kunne komme til å føle Dem noe utilpass på denne url.

Deux til neuf points: Å kors! Å kors, å kors! Åssen har’i havne her a frue? Også Dere da Mister, som er så pen i tøyet og all tingen. Nei, detta ække rekti, kan De skjønne. Sånt fintfolk ska da’kke gå å tråkke i e’ svinesti som detta! Se til å pakke Dere vekk nå før Dere får lort på gamasjene. Åsså la mæ sleppe å se Dere her igjen, er Dere snille. Men se her. Her har jæ noe til Dere. Litt bløtkokt loff! Det er så bra for tenna og magan, vet De. Åsså smaker det så godt!

Oppskrift på kokt loff.
Vask hendene og frottér nøye mellom fingrene. Husk at korte negler er mer hygienisk enn lange. Bruk saks, ikke neglefil. Kinesere på death row nektes jo bruk av neglefil. Vis solidaritet! Ta en renskrubbet panne ut av kjøkkenskapet. Helst av aluminium for det bruker de fattige. Hell vann i panna. Ikke bruk varmt vann fra springen for det er det bly i og da kan De dø av toksisk sjokk noe som virkelig ville ha vært så uhorvelig trist. Sett den på plata. Legg på lokk. Skru bryteren på 6. Pass på at De ikke skrur på feil plate! Det er brannfarlig. Skjær opp noen loffskiver. Ikke skjær rett på benken, bruk fjøl. Ikke pyr hvis De finner en lighter. Og pass på å ikke lemleste Dem med brødkniven. Hvis De er uheldig: sett på plaster eller dra rett på legevakta. Ikke snakk med junkiene. Obs! Husk i så fall på å skru av plata. Og å trekke ut alle stikk-kontakter tilfelle tordenvær. Legg loffskivene i panna når vannet har kokt opp. Skru ned varmen på 3. La loffen koke i 1 time (hardkokt) eller 3 timer (bløtkokt) avhengig av hva De foretrekker. Pass på at det ikke koker over! Servér. Ikke salt loffen, for da kan De få diabetes. Bon appétit!

onsdag, november 21, 2007

Professor Runar informerer

Dagens tema: kroppen vårses

Guttær! Føll med nå, for atte det er han Professor Runar som prekær!

I Norge er det kvinnen som bestemmer om hun vil ha barn, og hvem hun vil ha barn med. Hun kan ha uforpliktende sex fordi hun både kan angre seg og velge å beholde barnet. Noe menn ikke kan.
(Morgenbladet, nr 46/2007)

Guttær! Sjønte dere det, eller? Hvis ikke kan jæ ta det en gang til.

Det er dama som blir på tjukken! Ikke kællen!!! Så atte pass på hvor dere stikker pikkane deres. For atte dere kan få rakkerungær på nakken!

P.S Dong er for tusseladdær. Dere er vel ikke tusseladdær, guttær? D.S

Siste nytt! Dem sier at vi bor i verdens mest likestilte land. Men skrikerungane nekter å gro inni kroppen til kællane!

Neste gang på Professor Runar informerer:
Kvinner kan amme. Noe menn ikke kan. Nasjonalt og globalt perspektiv.