tirsdag, juli 18, 2006

Den dysfunksjonelle høyresiden

Juli 2006: det sosialdemokratiske meningshegemoniet har parkert all debatt om alternative samfunnsløsninger som ultraliberalistisk. Fortsatt kan vi lese om eldre som tilbringer sine siste dager stuet vekk under uverdige forhold. Hulk! Samfunnet er ikke et perfekt paradis der alle er lykkelige og snille! Noen dør ensomme! Bu hu! Urettferdig! Folk bryr seg ikke om de gamle. Fordi sosialdemokratiet ligger som et vått ullteppe over privatlivet og den naturlige kjærligheten til foreldre og besteforeldre. De rike og mektige sniker i barnehagekøen. De viser egofiksert kreativitet av godt, gammelt konservativt merke ved å betale seg ut av problemene sine og gi faen i fellesskapsløsningene. Det er null prosent bra og hundre prosent dårlig. Til og med høyresiden mener det, på grunn av meningshegemoniet og til tross for at de burde være glade for at det fortsatt finnes noen som etterlever deres idealer.

Venstresiden har problemformuleringsprivilegiet. Smak litt på det. Smaker det vondt? Å ja, problemformuleringsprivilegiet. Au! Vondt! Bittert! Den stakkars høyresiden kommer ikke til orde. Ingen av dem vil nemlig bli journalister i mediesamfunnet. Det er bare venstresiden som vil det. I mediesamfunnet! Bu hu hu! Nå klarer jeg snart ikke mer urettferdighet og dysfunksjonalitet her i mediesamfunnet. Ingenting kan være mer urettferdig enn at nesten ingen på høyresiden, og absolutt ingen FrPere, vil bli journalister. Gråte litt, nå.

Verst av alt er at venstresiden har demonisert høyresidens ideologi. Slemme venstresiden! Du lumpne, vemmelige, tarvelige venstreside. Nå må du prøve å være litt snill og god mot høyresiden! Tenk på alt som er bra med høyresiden! Det skal vel ikke være høyresidens jobb alene, helt alene for seg selv uten hjelp fra deg og ditt tungrodde sosialdemokratiske byråkrati? Skal høyresiden klare selv? Nei, det går ikke an! Du kan vel ta i et tak, venstresiden. Du må alltid være snill mot de som er mindre og svakere enn deg, de som har fått utdelt mindre håndbagasje. Det er elementært. Men se hva du har gjort. Nå står stakkars høyresiden hjelpeløst i kroken og gråter fordi den er demonisert. Dikke likke likk, lille venn. Ikke gråte mer nå, tørk tårene nå, du lille demoniserte, ressurssvake høyreside. Oj, der brakk du ryggen, gitt. Dakal. Det gjør ikke noe, lille nuss, det er ikke din skyld. Det er venstresidens skyld fordi den la et vått ullteppe over deg.

9 kommentarer:

saccarina sa...

Snufs!
Men brakk ryggen?
Har høyresiden noen ryggrad å snakke om?

K for Kvinne sa...

Fnis. Akkurat det jeg tenkte da jeg leste sutreatikkelen til Kristin Clemet i helga. Dakar.

Lindkvist sa...

He-he,
he-he,
he-he.

Sexy Sadie sa...

En gang i tiden var også Høyre sosialdemokrater...

Mihoe sa...

Nå fikk jeg meg en god latter! Takk for den :)

Drusilla sa...

Men hallo, hvor ble det av Drevon-slakten din? Borte? Helt borte? *snufs*

Fjordfitte sa...

Jasså, var det du som googlet Drevon? Fysj da, det kan tyde på at du lever i skamfullt, narsissistisk samspill med julikronikkskribenter.

Må si det er ganske leit at Google plukker opp en kladd som har ligget ute i nøyaktig 30 sekunder.

Du fra Google som frekventerer denne blogg, du kan gjerne rapportere til dine sjefer at jeg er svært misfornøyd med dette.

Drusilla sa...

Nei, erru gæern dame. Jeg har deg jo på rss-feeden min (eller hva det nå heter). Svupp sier det, og jeg har innlegget ditt på en annen side!

Men kom igjen da. Jeg vet det er skamfullt, men noen må ta det på seg. Bloggeren er riktignok et offer, men hun jobber i et serviceyrke.

Fjordfitte sa...

Wot? Det var da grusomme nyheter. Jeg trykker jo ofte på publish post når jeg mener save draft. Håper du ikke sitter på masse dritt jeg har drodlet på.