fredag, september 04, 2009

Pressemelding

Tenketanken Fugleunge får en ny medarbeider


Det er ingen motsetning mellom å være en suksessfull og velrespektert akademiker og å ivareta sin femininitet og kvinnelige mystikk, fremholder Trine Lise Taekwondo Froland, som selv lykkes med begge deler.

Det er en glede for meg å kunne annonsere at Tenketanken Fugleunge har fått en ny medarbeider: Trine Lise Taekwondo Froland – Taekwondo blant venner. Taekwondo er kantonesisk og betyr ”Hun som Vet alt og Derfor ikke behøver å Begrunne sine Påstander”.

Mange har vært opptatt av at tankevirksomheten ved vårt velrenommerte senter har ligget brakk i det siste. Det skyldtes blant annet at mannsforskeren D… (som vi her har anonymisert av hensyn til hennes egen sikkerhet pga det skjerpede trussebildet i det militante feminaztiske miljøet) beskyldte oss for å ha tvunget henne til å drikke Lipton Gul Pose-te (NOE SOM ER PUR LØGN! da vi for det meste drikker Peach Canei på kontoret) og lurt henne til å lese de samlede skriftene til søsknene Hans og Unni Rustad. På toppen av det hele sa D… opp sin stilling i Fugleunge og begynte hos vår konkurrent, Tenketanken Twatter!! Og der har du et nymotens forum som vi for vår del overhodet ikke tar seriøst.

Men nå er endelig mannsforskningen på skinner igjen. Trine Taekwondo har solid faglig bakgrunn fra Kristin Clemets Hochschule für Plattitüde, avdeling Hamburg og fra det velrenommerte Norsk Institut for Manns Forskning. Hun vil i tiden fremover arbeide spesielt med å gjenreise mannsidealet, og vi har allerede planlagt en rekke foredrag, kronikker og Kaggebøker som vi skal ryste - ja, RYSTE! - offentligheten og akademia med.

Vi tør love en begivenhetsrik høst for alle som har et hjerte for det tradisjonelle mannsidealet og for de akademisk betonte leserbrev.