onsdag, juni 14, 2006

KRF-onsdag

Vi kvinner er jo naturlig nok opptatt av manneromper, derfor er det vel ingenting som er mer naturlig enn å blogge om romper og diskutere forskjellige romper. Dessverre har jeg rompeblogget veldig lite. Det må jeg bare beklage, særlig hvis noen føler at det er dobbeltmoralsk av meg, eller hvis noen føler at jeg har undertrykt mannen som rompe.

Vi vet jo alle at mannen føler seg undertrykt nå om dagen, at han har problemer med mannsrollen osv. Vi lever jo i en vanskelig tid, en tid med store endringer og den type ting. Og mannen passer som vi vet best som jeger og forsørger. Så da jeger -og sankerkulturen tok slutt ble det vanskelig for mannen. Mannen er kanskje litt statisk som type.

Noe som kan mannen til å føle seg bedre er at vi ser på bilder av nakne menn, særlig rompene deres. Når vi har sett på bildene kan vi diskutere det vi har sett. Hvor fin var rompa osv. Det er viktig at vi snakker åpent om dette, generelt er det er jo viktig å snakke om følelser. Og hva vekker vel sterkere følelser enn nettopp nakne eller halvnakne menn? Svært lite, skulle jeg tro.

Det er viktig å gjøre bilder av mannekroppen lett tilgjengelig i det offentlige rom. Da vil mannen bli glad, fordi han vil føle at kroppen hans blir satt pris på. Han vil føle stolthet over kroppen og aspirere til å bli den mest kjøttfylte og velbygde mannen i verden. (Vi skal så klart ikke ha bilder av tynne, spinkle typer. Nei, æsj.) Han vil få incentiver til å spise sunt og trene de rette muskelgruppene. For å få til dette foreslår jeg bilder av mannekroppen, eller deler av den, på boards langs E6, E18 og alle riksveier og viktige innfartsårer. Vi må også få flere bilder av mannekroppen, eller dens relevante deler, altså rompe, lårmuskulatur, brystkasse, biceps og kjøttfylte underarmer (kuken behøver vi ikke å se bilder av, det kan fort bli vulgært og dessuten kan mange menn få komplekser osv) i alle medier.

Alle som skal selge noe bør bruke den nakne og vakre mannekroppen som lokkemiddel. Det vil passe særlig godt i et forbrukersamfunn som vårt. MTV og musikkbransjen har også en viktig jobb å gjøre. Dag ut og dag inn ser vi tildekkede menn på MTV. De gjemmer mannekroppen i store, uformelige klær av den komfortable typen. De viser ingen stolthet over mannekroppen. Det virker faktisk som om de skammer seg over mannekroppen. Det må jo være derfor de gjemmer seg bort på den måten. Dette må ta slutt, og den eneste måten det kan skje på er at vi oversvømmes av vakre, nakne mannekropper i alle medier slik at mannen igjen kan begynne å føle stolthet over kroppen sin.

Nå skal jeg skrive en beskrivelse av rompa, siden det er noe av poenget med rompeblogging. Å, forresten jeg gidder ikke. Jeg er allerede lei av rompeblogging. Det var så kjedelig. Men hvis du vil kan du selv skrive en anmeldelse av rompa. Du kan bruke terningkast eller uttrykke deg med egne ord.

Ps. Jeg vet dessverre ikke hvilken kjendisrompe dette er, men jeg tror helt sikkert at det er rompa til en supermodell. Eller i alle fall en fotomodell. Det får holde.

17 kommentarer:

Hjorthen sa...

Jeg tror jeg vil gi terningkast fire til den rompa, men burde det ikke vært større og flere bilder?

Fjordfitte sa...

Jo. Det burde det.

Sexy Sadie sa...

Litt vel bleik og hårete rumpe. Ellers bra.

Saccarina sa...

Helt ærlig?
Jeg syns den rumpa der så litt prippen ut.

Alf Ivar sa...

" hvis noen føler at jeg har undertrykt mannen som rompe."

Haha... Ubetalelig.

Fjordfitte sa...

Hm. Først syns jeg den var fin, men nå er jeg enig med Saccarina. Den ser faktisk litt prippen ut, litt sånn sammentrykt og lite villig.

Brom sa...

OK rompe, terningkast 3, men det ser litt ut som han er i ferd med å klemme ut en bajs, eller at han holder litt på den.

Tiram sa...

Jeg synes vel egentlig ikke den rumpa var så fin ... Og at bilde er tatt sånn rett bakfra gjør at det er vanskelig å bedømme kurven på rumpeballene. En svak 3 på terningen.

lotten sa...

Se der ja, nå kjente jeg virkelig at jeg er Kvinne og Mann er Rumpe.
Min indre Urkvinnes rumpesultne brøl er hørt.

"Just want a piece of your ass. Boytoy baby, nananana."

Prinsesse Lea sa...

Hvis dette er den fineste rumpa du fant i et bildesøk på nettet, sier det jo sitt om hvor langt likestillingen er kommet... Og de få rumpene som er, må vel homoene ta æren for... Det ække lett!

Fjordfitte sa...

No worries. Jeg tok nok ikke rompeblogginga alvorlig nok til å drive aktivt søk. Dette var bare en rompe jeg så helt tilfeldig på forsiden av Dagens Nyheter som illustrasjon til fin historie om tjänstemännen på Rural Payments Agency i Newcastle som deler ut EU-bidrag til britiske bønder. De hadde tagit sig friheter utöver det vanliga, derfor har en fått sparken och flera andra är under utredning för att ha gått omkring nakna på jobbet och för att ha haft sex på toaletterna. Personalen ska dessutom ha arrangerat tävlingar i breakdance på arbetstid och haft slagsmål i receptionen.

Jeg er således overbevist om at det finnes bedre romper der ute.

Livia sa...

Dette var noen særs betimelige ord, Fjordfitte! Menn som ytrer motstand mot massespredning av vakre, nakne menn, er sikkert bare stygge menn som er misunnelige på de vakre.

Menn i "jeg vil ha sex"-positurer bør selvsagt plasseres rett i barns øyehøyde. Sex er helt naturlig og ingen barn blir påvirket annet enn positivt av å se bilder av menns nakne underliv når de er i butikken.

Fjordfitte sa...

Absolutt. Og når vi tenker på det store fraværet av nakne og halvnakne menn i det offentlige rom forstår vi at det sitter en mengde stygge, misunnelige menn rundt i reklamebransjen og media. Disse stygge, misunnelige mennene har åpenbart interesse av å sabotere vår selvsagte rett til å se bilder av vakre, veltrente og muskuløse mannekropper overalt og hele tiden.

maria sa...

Hahahaha -Fjordfitte, du er favoritten!

annekake sa...

synes rumpa var middelmådig (jeg liker bart), men jeg tror jeg liker deg. skal stikke innom her oftere!

Brigida Blanca sa...

rumpa får terningkast to fordi den ikke har kviser

marig sa...

problem: de har ikke engang noe som heter skjønnhetsansvarlig i mannebladene. ikke rart rumpa ser litt bleik ut. voksing, napping og selvbruning påkrevet. og da mener jeg ikke den type rumpebrunt som noen voksne unge menn lar ligge igjen i de slarkete calvinsene. (som damene vasker! æsj. bortsett fra kanskje knut almås. han vasker det meste. i hvertfall for penger). men dagens unge menn har ingen skjønnhetsansvarlig til å anbefale de rette produktene og prosedyrene. ikke rart de er forvirra! her hjelper det ikke med et par løsslupne runder homsepatrulje på dumboksen. unge menn må lære seg å stelle stussen. eller så må de retusjere rumpene i bladene som er på vei til en 7-eleven kiosk nær deg og ungen din. veslepjokken må ha noe glansfullt å strekke seg etter. i dobbel forstand. eller kanskje trippel? jeg er forvirret.