mandag, mars 26, 2007

Koselig konkurranse! Hvilken Øystein Djupedal-fadese er mest populær?

Hva er det egentlig med Øystein Djupedal? Hva er det med denne typografen, denne flotte, karslige trønderen som klamrer seg fast på toppen av utdanningsdepartementet? Hans temperament? Hans engasjement? Hans politiske raffinement? Noe må det være, for når jeg tenker på Øystein Djupedal skjer det noe inni meg. En forvandling, en transformasjon. Når jeg tenker på Øystein Djupedal blir jeg en iskald og hjerterå høyredame. Jeg føler trang til å skyte små hundevalper og sparke dem etterpå. Jeg begynner å snakke riksmål av ren forfjamselse. Nei, ikke riksmål - dansk! Nei, ikke dansk - tysk. Nei, ikke tysk heller. Øystein Djupedal gjør meg simpelthen så fortumlet av forakt at jeg begynner å snakke retoromansk. Bare for å være ekkel! Jeg kan ikke stoppe, kan ikke beherske meg, mister kontrollen. Viljeløst skylles jeg av gårde på en blåsvart høyrebølge, en tsunami av formørkede hjerter. En tsunami utløst av Øystein Djupedal. Lurer på om han har samme virkning på andre. Vel, jeg kan ikke psyko-analysere hele befolkningen, men vi kan i hvert fall ha en koselig konkurranse. Vi kan finne ut hvilken Øystein Djupedal-fadese som er mest populær.
free web pollsHva er din Øystein Djupedal-favorittfadese?
Trusler om homohets i 2005
Trusler om at Snorre Valens politiske karriere vil få en brå slutt
Skolen må bli mer maskulin!
Dokker i rosa tyllkjoler må inn i skolen! For at jenter skal kjenne seg igjen.
Andre Øystein Djupedalfadeser (vennligst spesifisér)


free counter

10 kommentarer:

Trønder uten Bart sa...

Hei, hvor ble det av posten om sutrete statsministerfruer (og Arne Olav)? Den største Djupis-fadesen er selvfølgelig at han i det hele tatt havnet i en regjering.

fr.martinsen sa...

Jeg har slurvet og hoppet over å lese om barbiedokker og tyll og overarmsmuskler som hogger ved.

Og den homogreia kan jeg klare å overse som et eksempel han grep til i en diskusjon, men replikken i helga ser ikke ut som noe annet enn et udemokratisk maktgrep.

Og det hjelper ikke at han har tatt kurset fra Friundervisningen: Etter-Valla-2.

Fjordfitte sa...

Trønder uten bart: jeg jobber med å være litt mer eklektisk. God smak og høyt niveau skal være mitt motto fra nå av!

fr. martinsen: jeg er mer villig til å overse jeg skal gjøre slutt på din politiske karriere-trusselen som noe han grep til i diskusjon, altså helt vanlig hersketeknikk. Han ble jo også sendt rett til sengs av Kristin Halvorsen etterpå, så han var nok trøtt og lei og ikke helt i sitt ess.

Å true noen med homohetskampanjer (i 2005!)har jeg derimot vanskelig for å tro kan være et slags uhell eller grep i en diskusjon. Kan være at Georgsen dikter opp hele greia, selvfølgelig.

Iversen sa...

Tyllkjolene er min favoritt, selv om de andre også er herlige (kult at man kan true med politisk død og slippe så ekstremt billig unna - mon tro hvordan han truer politikere fra andre partier som ikke er homofile?). Det har nok noe med at den spiller på ALLE strengene. Timingen kunne jo heller ikke vært bedre eller mer inkonsistent.

D sa...

Jeg stemmer på homohetstrussel. Det var plenty "vitner", og folk har snakka om den episoden hver gang det skal sladres fra fafo-fest. (Sånt skjer ikke så ofte).

Puselur sa...

Her var jeg veldig i tvil, men det ble tyllkjole-saken, selv om homo-trusselen lå nært opp. Mest fordi det var så helt usannsynlig at noen i det hele tatt kunne få seg til å komme med noe sånt (tyllkjolene), men nå er jo Djupedal noe for seg selv, og godt er det.

Han burde jo egentlig beskyttes mot seg selv og sendes til Nordpolen eller et annet sted det han ikke akn få gjort noe skade. Skjønt, han klarer vel å forsure livet for isbjørnene også. Nei, nå må jeg stoppe.. I likhet med Fjordfitte hisser jeg meg utrolig opp hver gang den mannen nevnes. Kunnskapsminister! Helt utroig!

Anonym sa...

Og en som kaller seg 'fjordfitte' er sikkert den beste til å uttale seg om kunnskapsministre...

Lindkvist sa...

Vanskelig valg, men det ble tyllkjolene på meg også. Men etter å ha lest posten din begynner en konspirasjonsteori å ta form. Kan Djupedal være en spion fra høyresida plassert i SV for å ødelegge mest mulig? Det er selvfølgelig Lars Sponheim som står bak Øystein Djupedal og ler hele veien til Venstres hus.

Anonym sa...

Må man være iskald og rå for å stemme/ være enig i høyrepolitikk?

Fjordfitte sa...

Ja, visste du ikke det?