fredag, juni 08, 2007

Fjordfittes fatwatjeneste

Å, alt er så vanskelig och svårt. Normoppløsning, overgangstid og alt det der. Mange blir forvirret av dette, særlig mannen, som jo har strevd litt ekstra helt siden jeger- og sankertiden tok slutt. Og det begynner å bli lenge siden.

Derfor har jeg opprettet Fjordfittes fatwatjeneste, der menn og kvinner kan få autorative svar på dilemmaene de tumler med i hverdagen. Alle henvendelser blir behandlet anonymt og seriøst. Stol på Fjordfitte! Dessverre er behovet for fatwaer så stort i dagens samfunn at jeg har måttet utstedt noen fatwaer allerede straks.

Spørsmål: Hvis jeg er HELT, HELT SIKKER PÅ, altså hvis jeg VET at en person er slem i virkeligheten, men fremstiller seg som snill på nettet, bør jeg da oute vedkommende på forum, blogg, i kommetarfelt eller på lapper jeg klistrer opp på lysestolper (altså hvis jeg VET SANNHETEN om personen) (altså hvis jeg VET)?
hilsen grublende dame (40)

Fatwa: Herregud. Get a life.

Spørsmål: Vi er to eldre HETEROSEKSUELLE herrer som stimuleres av å grafse på og tungekysse våre yngre mannlige kollegaer. Er det greit?
hilsen Erich H (80) og Yusuf a-Q (81)

Fatwa: Hva er det med dere HETEROSEKSUELLE menn fra autoritære regimer? Mange kan reagere negativt på at dere kliner offentlig, spesielt når dere hele tiden skal slenge dritt om andres sex-liv. Det virker så hyklersk, i tillegg til at det er ekkelt å se på. Uansett, tungekyss bør være basert på gjensidig frivillighet og stabil oral hygiene.

8 kommentarer:

Anders H sa...

Vi trenger ikke en kommunistisk revolusjon, vi trenger en machorevolusjonær atomkrig som kan sette verden tilbake til better days! En verden der jakt og kvinneundertrykkelse igjen er moralske hovedbestanddeler i "samfunnet"! Vi menn vet ikke vårt eget beste :(

Knud Rushdie sa...

Jeg synes det var merkelig lite kommentarer på denne posten. Hadde den vært skrevet på en eller annen mislykka stalkerblogg hadde det nok vært mange mange fler!

tb sa...

Nå må dere elitebloggere slutte å undertrykke ytringsfriheten gjennom å presse folk til å legge ned bloggene sine!

tullerusk sa...

Kvinner burde absolutt ha enerett på å ha det vanskelig. Hva er det disse mennene som tror, at de har lov å ha følelser så snart det snakkes om likestilling?

jarle sa...

problemet til menn er ikke at de ikke har følelser, men at de ikke tillater seg selv å leve de ut... kom igjen, menn, show me some følelser uttover brøling i forbindelse med fotballkamper!

Fjordfitte sa...

tullerusk: det er leit hvis du tror at denne fatwa skal forstås dithen at menn bør undertrykke følelsene sine. Fatwaen går mest på frivillighet (jfr den aldrende Erichs overgrep mot unge, friske Mischa) og altså hygiene.

Allikevel, den utagerende fysiske kjælingen mellom (mektige) menn i autoritære regimer virker påfallende for oss fra demokratiske/liberale samfunn, der slik kjæling og kyssing er uhørt. Dette syns jeg for min del er svært interessant.

Fatwa: menn bør ikke undertrykke følelsene sine.

Fatwa: den manierte mediedekningen av herrefotballen er fullstendig ute av proporsjoner og bør opphøre.

Anonym sa...

stole på ei fitte???? ha ha ha

KEE, Skien sa...

Er jeger og sankertiden over? Pokker, jeg klarer ikke følge med i dagens verden. Alt skjer så fort. Plutselig står det noen aktive ekser der og krøller til det hele. Ikke mye active x control der heller.