søndag, desember 18, 2005

Livsvisdom med Ane Håbjørg

Breaking news (VG): Kongen skal ta fri hver onsdag. I sakens anledning velger Ane Håbjørg å øse av sin livsvisdom. Her er highlights:

-De fleste av oss lærer tross alt mest gjennom selv å prøve og feile.

-Men å kunne gjøre det i trygg forvissning om at det er et sikkerhetsnett som tar en imot, er den største gaven noen kan få.

-Samtidig er det en utfordring for de eldre å (…) la de yngre slippe til under kyndig og velment ledelse.

-Kronprinsen på sin side får prøvd seg under trygg ledelse, og kan på den måten forhåpentlig også sette sitt eget fingeravtrykk på kongegjerningen.

-Evig liv er ingen forunt.

Well, I'm blown away. Dette er dybder jeg, Fjordfitta, aldri kunne ha kommet ut på. Derfor er jeg veldig glad for at det finnes en slik eldre, kyndig og velmenende kvinne som Fru Håbjørg, politisk kommentator, som kan stå fram og fortelle meg disse tingene. Det er kanskje den største gaven jeg kan få.

Det eneste som skremmer meg er at vi lett kunne gått glipp av denne visdommen hvis det ikke hadde vært for at Kongen hadde bestemt seg for å ta fri hver onsdag.

1 kommentar:

Saccarina sa...

Det kan kanskje virke som hun har tatt et grunnkurs i floskler for å skrive denne kommentaren, men egentlig tror jeg problemet ligger mer i temavalg. Hvem kunne egentlig skrive godt og ikke minst aktuelt om dette? Ikke jeg i alle fall. Dette er så politisk ufarlig og generelt uinteressant at det like gjerne kunne stått i Se og Hør om det ikke var for mangelen på sladdergodbiter. Lurer på om det var hun eller redaktøren som bestemte at dette må det skrives noe om?