fredag, oktober 06, 2006

Joe-speak

Hadde mitt daglige rendez-vous med cappuccino og the paper of record. Det var riktig så koselig helt til jeg kom til dette besynderlige og sterkt selvmotsigende avsnittet i utenriksministerens leserbrev om karikatur-striden:

Det store flertall av medier valgte å ikke trykke dem. Jeg mener derfor det er dekning for å si at i den aktuelle situasjonen var det "ingen toneangivende norske medier som trykket tegningene".

Altså Joe. Det store flertall av norske medier er små lokalaviser. Det store flertall av norske medier er ikke toneangivende. Dette er noe alle nordmenn vet, forhåpentligvis også du og dine medarbeidere. Eksempler på toneangivende norske medier er Aftenposten, Dagbladet, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende. Og alle disse trykket tegningene i den aktuelle situasjonen.

Så du Jonas Gahr Støre. Du Norges utenriksminister:

WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?

1 kommentar:

Anders H sa...

Joe har sitt på det tørre. Aftenposten og Dagbladet er riktignok store aviser i oppslag, men å kalle dem toneangivende er en forbrytelse mot kulturelitismen! Le Monde diplomatique, The Times, Morgenbladet og The Economist, dher snakker vi!! Men, så kommer den litt vonde innrømmelsen at Le Mond og Morgenbladet trykket disse blasfemiske greiene. faen, glem det...