mandag, oktober 16, 2006

Mannskamp med professor Runar

Sånn gjør du.

Regel nr 1: Ved å fremstille seg selv som den undertrykte, som ofre, kan man legitimere en politikk i sin favør.

Regel nr 2: Skaff deg en anonym tjommi som drømmer om å bli far og derfor har gjort det til en vane å ha ubeskyttet sex med kvinner som ikke vil ha barn. Få folk til å skjønne at tjommi er et undertrykt offer.

Regel nr 3: Ring Dagbladet.

Regel nr 4: Ta det derfra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bravo.
Hørte professor Runar på radioen i ettermiddag, det var trist.
Jeg skammet meg neste over å være samme kjønn som han.

mvh Ole

Iskwew sa...

Han var en helg halv time på tv her i sted. Og han virket hakket mindre eplekjekk på tv. Ikke mer sammenhengende og logisk, da.

Var det du som ga ham oppskriften??

Fjordfitte sa...

Ole: du har da ingen grunn til å skamme deg. vi skal vel ikke skjære alle over en kam på grunn av ett råttent eple?

Iskwew: jeg leste din gjennomgang av kronikken hans med stor fornøyelse og hadde egentlig tenkt å legge igjen en kommentar, men så tenkte jeg bare herregud, hva slags psyko-typer er det som frekventerer Iskwews blogg? Du gjorde i hvert fall en heroisk innsats!

Iskwew sa...

Du skulle ha lagt igjen en kommentar :o)) Nå har jeg gått i dekning til Aftenposten-debattantene går i dekning. Når jeg ser tux.aftenposten.no nå så skriker jeg bare "Hunerne kommer!"

frode er alene sa...

det evige: eg har svarte, muslimske jødiske osv venner. eller denne gangen eg har ein so close but not quite pappa x12(!) og du kan sei så mykje vrøvl du berre måtte ønske...Eg merkar eg vert litt flau

Anonym sa...

Not to fuck up your string of meaningless positive comments but:

Jeg har nå finkjemmet bloggen din for stoff om Runar Døving og det meste du skriver er uten tvil ustyrtelig morsomt å gøy å lese (for å ta det positive først), men jeg savner litt seriøse argumenter i forhold til temaet som døving tar opp..

Kjæreste Døving har da tvil sagt mye dumt i media i det siste og selfølgelig skal du slippe å bære frem tolv barn selv om du i en gang (eller tolv) i blant synes det er dritt me kondom i fylla.

MEN: hvorfor ikke se litt bort ifra alt idiotien (til Døving)å se på det som er poenget: at men ikke har noen som helst de skulle ha sagt i forhold til abort.. uansett.. ever.. det synes jeg faktiskt er et aldri så lite samfunns problem. Kvinner kan velge om de vil ha barn eller ikke, men det kan ikke menn, i det hele tatt.

Selfølgelig kommer kvinner til å ha en "fordel" hvis problemet skulle opstå siden det påvirker kvinner mye mer, me å få være med i diskusjonen hadde vært fint.

Jeg er (alas) ikke noe ekspert på området å kan dermed desverre ikke gi noe godt svar på hvordan dette burde være.

(beglager alle skrive feilene)

Slakt ivei!