fredag, mars 30, 2007

Casual Friday

Som blogger ser jeg det naturligvis som min oppgave å jobbe for en mye bedre og mer rettferdig verden, bidra til bedre ressursforvaltning, legge til rette for verdig og velmenende debatt samt å bringe det siste fra det globale og nasjonale nyhetsbildet. Men nå er det casual Friday og tid for oppsummering.

Øystein Djupedal-favorittfadesekonkurransen der Øystein Djupedal naturlig nok konkurrerte med seg selv slik idealet er i SV-skoorn, viste at dokker i rosa tyllkjoler-fadesen var den aller mest populære Øystein Djupedal-fadesen!

For å hedre vinneren av Øystein Djupedal-fadesekonkurransen er det ingenting som er mer naturlig enn noen flotte bilder av dokker i rosa tyllkjoler. Håpet er at dette skal gjøre det lettere for jenter å kjenne seg igjen på denne arena.

Som ansvarlig arrangør tar jeg resultatet til etterretning selv om det var litt skuffende at Øystein Djupedals homohetskampanje ikke vant fram. Jeg ville trodd at dette var en såkalt forretningskritisk sak for SV. Ved nøyere ettertanke har jeg kommet til at grunnen til at homohetsen ikke nådde opp er vårt syn på trøndere. Trønderen er jo vår egen edle ville. Alle nordmenn som går amok på fly er for eksempel trøndere, gjerne nord-trøndere. Dette er noe alle vet og stilltiende aksepterer. Vi forventer rett og slett ikke det samme av trøndere som av andre. De har sin kultur og vi har vår. Derfor er det så vanskelig å sette inn hjelpetiltak. Det kan være nedverdigende og virke mot sin hensikt. Selv tror jeg dialog kan være nøkkelen. Litt hets mot folkgrupp får vi tåle i mellomtiden.

Til ære for Øystein, vår kjære kunnskapsminister, vil jeg også introdusere et nytt uttrykk i det kjære språket vårt, norsk. Vi har jo allerede å ta en Bondevik, som betyr å ta seg noen ekstra feriedager når man føler for det og å ta en Valla, som betyr å stikke av når du har fucka opp.

Nå kan vi også ta en Djupedal , som betyr å gå rett til sengs, eventuelt å gå rett til sengs etter å ha sjikanert ungdommer og kids i fylla. Eventuelt å bli sendt rett til sengs av en overordnet. Overraskende nok er det sterke likheter mellom å ta en Bondevik, en Valla og en Djupedal. Noe som viser at vi alle bare er mennesker.

Til slutt litt om Tonje Steinsland. Er det bare meg eller er det generell enighet om at hun er helt ustyrtelig morsom? Jøss, jeg har ledd av de trailerne hennes hele uka.

5 kommentarer:

pakkepiken sa...

God oppsummering. Kan levende forestille meg Kristin som myndig skikkelig som beordrer typografen til sengs. :)

Men jeg hadde strengt tatt håpet på mer enn bilder av rosa dokker her. Jeg som stemte hadde en klar forventning om at du sendte en i posten til ham, vedlagt et følgebrev med pollen.

fr.martinsen sa...

Steinsland er god på aktiv, medlidende, jeg-hører-hva-du-sier-så-trist-si-mer-si-mer-lytting.

Gretten sa...

Hva slags trailere med Steinsland? Kred for festlig artikkel.

mariamytterist sa...

Du er en av dem som har inspirert meg til å få min egen blogg:)

Fjordfitte sa...

Åh! Vær så snill å si det til Spalta, for hun sier alltid at jeg skremmer bort nykommerne.