onsdag, juni 06, 2007

Pølsekludring, et høyrehåndsarbeid

10 kommentarer:

Anonym sa...

Her har Pølsa virkelig gjort et godt arbeide. Han har klart å heve aldersgrensa betydelig. Ingen studenter vil klare dette kravet! Flott! Det betyr at grensa heves til ca 30 år for dem som vil gifte seg med noen fra øst-europa, asia, sør-amerika og USA. I tillegg tredoblet de gebyret for arb-oppholdstillatelse fra 1000 til 3000 kroner. Rein og flott arisk rensing..i hverfall når det gjelder bermen som ikke tjener penger.

Fjordfitte sa...

Ja, jøss, det er vanskelig å tro at en norsk statsråd faktisk foreslår dette. Og jeg hadde ikke noe særlig tro på Pølsa i utgangspunktet.

Anonym sa...

I tillegg må mannen, hvis han gifter seg med en kvinne utenfor EØS-område stille bankgaranti på ca 50 000 og dokumentere at reisen er betalt begge veier for å få besøk av svigerfamilien. Svigerfamilien må også dokumentere at de har en helse/reiseforsikring på 400 000,- for å dekke utgifter i tilfelle de skulle bli kvalme av norsk rikdom. Disse forsikringene er veldig lett å få kjøpt i øst-europa. De er også fryktelig billige.

Nei jeg synes Pølsa her har lagt et skikkelig grunnlag for å rense nasjonen for uønskede parasitter, og stor troverdighet i kampen mot fattigdommen.

Anonym sa...

No begynner eg faktisk å tru på at dei skal utrydde fattigdom i Noreg.

Martine Votvik sa...

Hva blir det neste? Deportering av invandrere uten fast jobb for å få ned ledigheten og vikarandelen?

Anonym sa...

Martine: Jeg har undersøkt hvordan strukturell vold utøves mot høyt utdannede innvandrerkvinner fra øst-europa. Det virker som om systemet drar i to motstridende retninger: Den ene delen vil kvitte seg med innvandrerkvinenne, mens den andre delen systematisk dekvalifiserer dem og omdanner dem til deltidsarbeidere, og derav billig arbeidskraft. Samtidig gjør det kvinnene mer føyelige fordi de blir økonomisk avhengige av sin mann.

Uansett blir utfallet for de aller fleste negativt, og det er vel det de er ute etter, ser det ut som

Sara sa...

O Glede. Dette er den beste bloggen jeg har lest på leeenge.

Brage sa...

:D

Anonym sa...

Bare synd dere alle sammen er for optatte med å blogge til å protestere..

Sara sa...

Ja, vi kommer ikke ut så mye, vettu.