søndag, august 13, 2006

Anti-rasistisk bloggstafett

Fittas rasisme-lov

1) Dine ytringer kan være rasistiske selv om du ikke er rasist.

2) Dersom noen beskylder deg for å ha kommet med rasistiske ytringer, ikke svar med å vise til ditt selvbilde, ditt følelsesliv eller dine venner. Nøy deg med å forklare hvorfor du mener nevnte ytringer ikke er rasistiske.

3) Ikke føl at andres reaksjonære eller rasistiske ytringer tvinger deg til å tenke reaksjonært eller rasistisk. Dersom du allikevel skulle føle det slik, forklar hvorfor.

4) Dersom noen argumenterer mot dine ytringer, ber deg holde kjeft eller snakker litt hardt til deg, ikke gå rundt og mas om at ytringsfriheten er truet.

5 kommentarer:

AUTONOM sa...

Gratulerer, Orwell kunneikke formulert bedre gjennom sin Big Brother selv..Kommuisntene brukte lignenede kategoriseringer for å avdekke boregrlige/facsistiske medløpere/agenter blant troende kommunister; USA brukte samme system i sin jakt på kommunister. Med propaganda filmer som fortalte at du kunne være en kommunist uten å vite det! Så opplyst å fint.Du skriver egentlig at jeg og alle andre kan definere deg som rasist=lovbryter, noe som er illegalt faktisk, og du skal akseptere en metafysikk som sier at du er noe du selv vet at du ikke er..Jeg gremmes over at tankens frihet har så dårlige kår...En annen liten ting, hvis du tvinges med vold til å hodle kjeft, da har du ikke yteringsfrihet, du er ihverfall ærlig nok til å hevde atman ikke skal ha ytringsfrihet og bøye seg for overmakten.

Anonym sa...

Hehe, "Fjordfitta" virker litt forvirret, men jeg skjønner meg ikke helt på deg heller "autonom". Hvordan virker egentlig anarko-nazismen?

Nei, det er sant... du er jo autonom :)

Fjordfitte sa...

Yo! Jeg som bekymret meg over at rasismelovgivningen min bare besto av banale og ukontroversielle selvfølgeligheter.

AUTONOM sa...

Nei, det er nettopp det ukontroversielle som er det tragiske i din blogg post, med navnet Fjordfitte forventer man en litt annen innfallsvinkel enn APs morkne sosialdemokratiske soma...
Til anonym: Vet ikke hva du babler om, det eneste jeg undrer meg over er at jeg klarer å taste så mange feil i løpet av så kort tid, men touch var aldri min greie, derfor valgte jeg drama...Man blir så ivrig...

Fjordfitte sa...

I so don't get it: er lovgivningen min orwellsk og Big Brother-aktig eller morken sosialdemokratisk?

Eller er den begge deler på én gang? (Det må da i det minste være kontroversielt.)