tirsdag, august 29, 2006

Blau und Stolz

Alle burde ta seg en dag som blåblogger. Tenke litt på hvor genocide sosialistene er osv og ta opp dette på bloggen sin. Samtidig vise hvor freshe og individuelle vi blåbloggere er og hvor gode vi er på personlig hygiene. Vi blåbloggere er nemlig det. Er det noe vi tar alvorlig så er det hårfjerning, sjamponering og grundig sepevask. Vi blåbloggere bruker alltid Lux beauty sepe. Og litt diskret make-up - ikke for lite, ikke for mye. Vi blåbloggere er aldri vulgære. Men sosialistene er hårete og dirty. Æsj! Dessuten brenner de BHene sine på bål. Jeg har hørt at de samles jevnlig for å gjøre det. I Gulag! Faen at de vant valget. Hver dag kravler jeg rundt i gatene i angst for at Tsjekaen skal komme og ta meg. Jeg er jo så utrolig subversiv og politisk ukorrekt. Antagelig er det bare et tidsspørsmål før jeg blir arrestert.

Vi blåbloggere har våre idoler, som Kristin Clemet og Kristine Moody, og selvfølgelig Minette Marrin. Moody er vår ledestjerne. Hun er så utrolig dyp og prinsipiell og dessuten behersker hun flere fremmedspråk. I den norske offentligheten er det nesten bare Moody som tør å si at hun foretrekker at irakerne blir drept av tilfeldige bomber fremfor at de forfølges av politiske årsaker. Sosialistene klarer ikke å tenke prinsipielt på samme måte. De sitter bare og fjaser om at de ikke har noen mening om irakere bør drepes tilfeldig eller forfølges systematisk. Noe av grunnen til at jeg har så mye medynk med sosialistene er at de er så virkelighetsfjerne. Vi blåbloggere er stolte av å ha med Moody på laget!

Så har du Kristin Clemet. Hun er jo på en måte blåblogger hun også, siden hun har en spalte i Morgenbladet der hun tar opp viktige emner på en dyptloddende måte. Nå sist tok hun opp sosialistenes syn på de private. Sosialistene skjønner blant annet ikke at privatskoler vil bedre integreringen, fordi de ikke vet at forskning viser at - og jeg siterer - "foreldre oppsøker altså skoler med flere minoritetsspråklige elever" fordi de "ønsker et mindre homogent skolemiljø".

Forskningen viser det! Og sosialistene skjønner det ikke! Det sier litt om de folka.

Clemet tør der andre tier. Hun peker på at "ansatte i privat sektor har blitt en minoritet i Norge". Det har hun funnet ut ved å sammenligne med antall trygdede, studenter og ansatte i offentlig sektor. Den dama kan tenke, det sier jeg bare! Det er sikkert ikke så mange som tenker på oss som en minoritet. Men vi trenger faktisk også omsorg! Og rettigheter! Og velferd! Og et godt utbygd veinett! Og skattekort! Og fødselspenger! Og permisjonsordninger! Og pensjonspoeng! Kort sagt, vi trenger en stat som legger sakene til rette for oss.

Jeg har et forslag til løsning. Færre studenter! Privatisering! Noe av grunnen til at vi private har blitt en stakkars minoritet er jo at nesten alt er statlig eller kommunalt i fuckings Norge. Universitetsansatte, lærere, sykepleiere, hjelpepleiere, leger, barnehagetanter og sykt mange andre jobber i offentlig sektor. Vel, hvis vi bare fikk privatisert skolene, sykehusene, gamlehjemmene, veinettet og så klart vannverkene ville mye vært gjort. Skjønner ikke hvorfor sosialistene aldri har tenkt på det. Men kanskje det er fordi de har brukt tiden på å støtte Pol Pot og på å lure over 30% av befolkningen til å stemme på Arbeiderpartiet. Ja de sosialistene, de er noen luringer.

David Cameron, han som er så miljøvennlig at han sykler til jobben mens sjåføren hans kjører etter med dagens antrekk, og vårt store håp, har sagt at toryene tok feil om apartheid. Mon det. Når vi blåbloggere skal vise hvor reflekterte vi er samtidig som vi ikke har noe å komme med pleier vi å si mon det. Så mon det. Tok vi konservative virkelig feil om apartheid? Nei, mon.

Jeg er også litt bekymret for Minette Marrin, som ellers er en meget flott kvinne. Det virker som om hun har konvertert til the nanny stateism. På søndag hadde hun en lei kommentar om at folk kan bli feite av for mye frihet og velstand. Se hva hun påstår:

"Obesity, one of the trials of affluence, can be solved only, if at all, by the kind of interventionism that has been discredited by the failure of socialism".

Sjokkerende lesning! Statlig intervensjon nå? Har hun blitt sosialist, eller hva. Det virker som om hun har mistet tiltroen til oss private, at hun tror at vi alltid vil velge galt hvis vi får sjansen. At hun tror skole-elevene alltid vil velge cola og skolebrød og 'baab og Big Mac foran grovbrød hvis de får sjansen, og at de ansvarlige småbarnsfedrene alltid vil velge take away foran hjemmelagd middag til barna. Når alle vet at småbarnsfedrene konsekvent nedprioriterer sin egen karriere til fordel med kvantitetstid med barna og alltid svetter over grytene slik at barna får kvalitetsmat. Det virker som om Marrin ikke skjønner at fedmeeksplosjonen antagelig er sosialismens feil. Sosialismen ligger jo som et vått ullteppe over folk flest og den frie tenkningen. Selvfølgelig blir ikke folk feite av eget valg. Det sier seg selv, jo! Ingen drømmer om å være tjukk og kvalm.

Til slutt vil jeg redegjøre for vårt syn på romantikk. Vi blåbloggere foretrekker å være romantiske på en individualistisk måte. Derfor tar vi ofte mannens etternavn når vi gifter oss. For noen tiår tilbake var det påbudt ved lov, men ikke nå lenger. Nå er alt så moderne og fritt! Så nå gjør vi det helt frivillig - til stor irritasjon for de kommunistiske psykofeministene som ikke forstår enkeltindividets trang til frie valg. Ha ha!

4 kommentarer:

Undre sa...

Du er den beste blau-bloggeren jeg vet om, Fjordfitte.

:)

Hjorthen sa...

Vedder på at hun har bilstereo fra Blaupunkt!

Pil&Bue sa...

Clemet, ok, men Moody, come on!!! For å sitere meg selv: å fordumme og forflate motstanderens argumenter og virkelighetsbilde fører stort sett bare til én ting, at dine egne argumenter blir ditto flate.

Jeg er enig i at Blåbloggere i noen tilfeller er skikkelige skarpinger, men jeg fatter ikke behovet for å være så jævlig nedlatende overfor meningsmotstandere. Det vitner om dårlig utviklet retorikk. Dere trenger jo ikke bli så sinte...

PonderN sa...

Haha, så bra..

me like!