lørdag, januar 06, 2007

Boikottvarsel

Dersom du er borger av eller offisiell representant for Bushistan og/eller Guantánamo Bay har du dessverre ikke anledning til å linke til eller lese disse sidene. Du har SELVSAGT heller ikke lov til å legge igjen kommentarer, men det sier vel seg selv, eller hva?

Dette på grunn av at jeg har innført handelsboikott overfor Guantánamo Bay og Bushistan, eller USA, som dere ofte kaller det på språket deres.

Jeg ser at dette kan virke urettferdig og litt mongo, særlig overfor dem forsøker å demokratisere Bushistan innenfra, men jeg må forholde meg til gjeldende regelverk. Jeg har ingen personlig vilje i denne saken. Det er heller ikke aktuelt å tenke selv, eller noe sånt. Det ville ha vært subversivt og illojalt.

Dersom du har spørsmål om konseptet bes du ta kontakt på telefon 23 15 50 00.

4 kommentarer:

Undre sa...

Bra du tar ansvar, Fjordfitte!

Tenke seg til at folk fra Bushistan og/eller Guantanmo Bay tror at de bare kan gjøre som de vil her i sosialdemokratiet. Tenke seg til noe så frekt som å lenke!?!

Om du i fremtiden velger å få deg din egen URL, regner jeg med at du også finner et WebHotell som ikke vil ha folk fra Bushistan og/eller Guantanmo Bay som betalende gjester heller!

Fjordfitte sa...

Selvfølgelig!

KEE, Skien sa...

Men jeg lurer på: Blir Cubanere også pælma ut av USA'ske webhotell? Eller gjelder det bare analoge hoteller?

KEE

Avil sa...

Eg føler for å sjå denne advarselen på engelsk.