torsdag, september 06, 2007

Da måtte Fjordfitte le!

For alle som syns det har blitt for lite fokus på farene ved nynorsk, hundebæsj i gatene og frekke ungdommer på trikken må det være en sann glede at ”tekstforfatter og markedsstrateg” Kent Andersen har dukket opp på leserbrevsidene.

Kent, han er vonbroten fordi vi ikke har hatt folkeavstemming om innvandring. Kent syns at dette er et demokratisk problem som forklarer hvorfor så mange stemmer FrP – i tillegg til avgiftene, bomringene og de skrekkelige bilprisene, selvfølgelig. Øy! Hva med veistandarden? Alarm! Uansett. Kent fikk svar fra nasty guy Martin Kolberg, som skrev:

78 % stemte ikke Frp ved forrige valg. Den sittende regjering har flertall i folket.

Da måtte Kent le!

For det første var det ingen som hadde noen anelse om hva makteliten hadde tenkt å gjøre med Norge – eliten gadd nemlig ikke fortelle det til noen. Og nå i dag har ikke velgerne så stort valg som du liker å gjemme deg bak: Syv partier ser ut til å følge makteliten helt ukritisk. Bare ett parti er uttalt skeptisk og ber om tenkepause.

Da måtte Fjordfitte le!

Dette betyr at ved stortingsvalget i 2005 – da 78 % av befolkningen ikke stemte på FrP – da var det ingen som hadde noen anelse om hva ”makteliten” ”hadde tenkt å gjøre med Norge”? Fordi makteliten ikke gadd å fortelle det til noen? Og i 2005, da var det ingen som hadde noen anelse om forskjellene mellom FrP og de andre partiene?

Nå måtte Fjordfitte le en gang til! Å, dette var oppkvikkende! Mer av Kent, Åmås, trygler Fjordfitte grådig.

Ingen kommentarer: