tirsdag, september 11, 2007

Then or now: when was he hotter?

Then: old gnome........................Now: the blossom of youth.

pollsWhen was he hotter?
He was hotter then!
He is hotter now!
10 kommentarer:

Anonym sa...

Tja. Enten så er han forfengelig og har vært en tur til frisøren og blitt styla (ikke bare ti min. til sminking her, nei), eller så har du svaret på om han lever lenger eller ei.

Martine Votvik sa...

Homsepatruljen burde brent klærne hans, for har tydeligvis rotet gjennom søpla etter at de var der og funnet dem frem igjen...

Sexy Sadie sa...

Han er vel kanskje den eneste jeg vet om som faktisk ser yngre ut med årene. Det virker som at han har hatt kirurgisk hjelp. Mennesker over 40 år har ikke så åpne øyne.

Skjeggfarging er visst også på mote i de kretser han ferdes.

Avil sa...

Dødt løp! Så spanande!

Fjordfitte sa...

Ja, det er ein thrillar. Lurer på om Osama hadde gjort seg på nynorsk, forresten. Han er jo litt som de gamle westernfilmene.

Sadie: hvis du virkelig syns han ser yngre ut blir Osama sikkert veldig glad, ettersom poenget med å farge skjegget visstnok er at fienden skal skremmes til å tro at alle muslimske soldater er unge og sterke. Artig å tenke på at da den mannlige guden tenkte ut dette snedige trickset må det ha vært vanlig med så gamle soldater at grått hår var vanlig forekommende.

Avil sa...

Eg er viss på at Osama hadde bomba for nynorsk om han var herifrå.

Martine Votvik sa...

avil - jeg er litt uenig der, om Osama hadde vært norsk ville han nok kommet fra en skikkelig gørreligiøs sekt på vestlandet, og han hadde garantert vært målmann også.

dere er fundamentalister alle sammen ;)

Avil sa...

Me er sjølvsagt samde, det er berre du som ikkje forstår nynorsk.
Han hadde bomba for nynorsk = han hadde vore kompromisslaus målmann.

Milton Marx sa...

Avil: kompromisslaus målmann... Mener du at Osama er i slekt med Thorstvedt eller Peter Schmeichel?

Jeg tror forresten at dersom Osama er dau - og det er det enkelte som mener at den siste videoen tyder på, var han hotter then - eller mindre cold - om man ikke tror på de greiene med helvete og sånt.

Anonym sa...

(*^_^*)

The Yellow Peril