søndag, september 23, 2007

Nytt, revidert regelverk

I det siste har jeg både hatt en del besøk fra Anti-psykopatisk senter og blitt utsatt for Dagbladet Magasinets sjaskete sitatpolitikk. Dette setter jeg naturligvis svært lite pris på, og jeg ser meg dessverre nødt til å oppdatere gjeldende regelverk.

Regelverk av september 2007

§ 1 Det kan fritt siteres og kopieres fra Fjordfittes tekster under forutsetning av at det henvises tydelig til kilden.

§ 2 Det er ikke lov å benytte Fjordfittes URL som brukernavn på andre nettsteder.

§ 3 Kommentarer skal hovedsakelig bestå av kommentatorens egne ytringer, ikke sitater, linker eller URLs.

§ 4 Off-topic slik vi kjenner det er selvsagt tillatt, men som hovedregel skal sitater og linker ha relevans for diskusjonen.

§ 5 Kommentatorens brukernavn skal peke til kommentatorens egen nettside, eller ikke peke til noen nettside i det hele tatt.

§ 6 Kommentatorer som på ulike måter gir uttrykk for et såkalt nasjonalt sinnelag plikter å uttrykke seg på korrekt, feilfritt norsk. Verken dysleksi, forestillinger om ”den feminiserte skolen” eller lignende gir fritak fra regelen.

§ 7 Kommentarer som ikke er i henhold til regelverket slettes uten pardon.

§ 8 Regelverket vil oppdateres løpende. En plikter selv å holde seg informert.

5 kommentarer:

Hjorthen sa...

Jøøs, har du vært i Magasinet? Denne helgen? Da må jeg lese det litt nærmere tenker jeg.

Fjordfitte sa...

Nei da, jeg har ikke vært i Magasinet, men en setning jeg har skrevet, rettere sagt halve setningen (tilsmusset av feilaktig plasserte hermetegn), har vært der. Og grunnet Dagbladets sjaskete sitatpolitikk må man nok lese ekstremt nøye for å finne den, evt kunne hele bloggen min utenat, slik jeg jo gjør... *proud* he he *not*

Joey Motörvik sa...

Forslag til paragraf:
Orddeling, altså ord deling, er strengt forbudt.

Hjorthen sa...

Der fant jeg det gitt, huffameg og huffameg! Stakkars Synnøve!

Fjordfitte sa...

Ja, tenk. Her ofrer den jordbærblonde sunnmøringen seg for konseptet Unge Jenter Paraderer I Bikini Og Får Karakter For Kroppene Sine Av En Jury I Beste Sendetid På Riksdekkende TV og så er takken at noen sier hun har stygg dialekt. Det må jo være uutholdelig bittert og vondt å oppleve.