torsdag, april 17, 2008

Frøken Fitteland 2008

Hjertelig aldeles velkommen til Frøken Fitteland 2008! Som jeg håper vil foregå i verdighetens tegn. Alle husker vel skandalen fra i fjor, da Lothiane avslørte at "Frøken" Runar hadde vært gift! NOE SOM ER DISKVALIFISERENDE I DENNE KONKURRANSEN. Vel, her er årets deltagere:

*Little Shop of Horrors, kjent fra TVNorge
*Vår flotte honnørdeltager, Kristin Spitznogel, som er kjendis og "sexolog"
*Per Heimly, en trivelig liten tykksak med stirrende øyne
*En veldig tynn dame med langt hår, som jeg ikke husker hva heter.
*Tror det er med en annen mann også, men jeg husker ikke helt.

Som dere ser er to runner ups fra i fjor som har fått en ny sjanse i år. Flott at dere ikke gir dere selv om dere drar på åra, jenter!

De som dessverre ikke rakk opp i konkurransen i år var Jan Thomas, Fabian Stang, Anders Grønneberg, Peter Vollset, Joacim Lund og Tom Stalsberg. De røyk ikke ut bare fordi de hadde dårlig teint. Her skortet det både på sjarm, ydmykhet, bon ton og vanlig folkeskikk. Men verst av alt var kanskje at de ikke hadde jobbet med sin maskulinitet. Og da har man ingenting i denne konkurransen å gjøre.

Som vanlig er jeg hoveddommer. Nytt av året er at jeg har fått med meg tre flotte meddommere, nemlig Lena Lindgren fra boulevardpressen, Mathias Fosse fra Scientologikirken og Vendela – the supermodel. Lena skal vurdere om deltagerne er smellvakre, gjennomsnittelige eller stygge. Hun skal også vurdere deltagernes "star quality" (kort sagt hvor tjukk eyelinerstreken er + noen kriterier som er Lenas forretningshemmeligheter).

Mathias skal vurdere deltagernes personlighet ved hjelp av et stensilert hefte som han har. Mathias’ fagekspertise er personlighet og personlig utvikling. Så er han da også en av Norges mest tillitvekkende og sjarmerende menn. Alle kan ha noe å lære av Mathias’ vinnende vesen og varme smil! Mathias har også ansvaret for security and surveillance. Og han er ikke redd for å ta i et tak. Så hvis dere psycho bitches fra Ottar og Kvinnefronten dukker opp for å lage KVALM og ØDELEGGE for normale folk som OSS får dere ta konsekvensene SELV.

Vendela the supermodel skal vurdere om deltagerne er sexy eller vulgære (da er det RETT UT), noe som tydeligvis er en vanskelig balansegang for enkelte, særlig for de yngste. Det er tydeligvis ikke alle som har skjønt at dette IKKE er en lurvete PORNO-KONKURRANSE. NEI, dere skal IKKE drive å jukke på oss i fagjuryen som kåte bikkjer. Dere skal IKKE skjemme dere ut på foto sjut. Dere skal IKKE henge rundt i Tollbodgata. Vendela og Grace Kelly gjorde aldri det. Lær av dem. Og dere skal IKKE posere for Vi Menn eller lignende. Vi skal ikke ha useriøse og horete deltagere som driver med nakenbilder. Hvis det dukker opp bilder av brystvortene deres er det RETT UT. Dette er en seriøs konkurranse for hele familien! Dere kan vise alt annet av puppen (fortrinnsvis må dere jo vise en del kropp for at vi skal kunne vurdere dere), men IKKE selve strålekransen. ER DET FORSTÅTT! Dere kan heller ikke vise fitta på bilder. Må jeg virkelig spell it out? Rompeballene - ja. Lår og skinker - ja. Strekkmerker - nei. Celluliter - selvfølgelig ikke. Kjønnshår - NEI! NEI!! Vi er IKKE en sånn konkurranse. For å vinne må du være deg selv, ha en personlighet og utstråling og ikke være vulgær. Og fjerne kroppshåret før du viser deg frem.

I dag har vi hatt undertøysdag og foto sjut i Frøken Fitteland. En flott opplevelse for deltagerne! Foto sjut er jo alle jenters drøm, som du vet. Deltagerne har posert for oss i fagjuryen i nydelig undertøy fra Lindex (for å uttrykke sin personlighet fikk de velge selv om de ville ha lakserosa eller gusjegult). Vi i fagjuryen ga klar beskjed om at alle har litt å jobbe med. Det er visst ikke akkurat kremen av norsk ungdom som har meldt seg på i år. Noen av dere virker forunderlig lite ambisiøse. Hvorfor har dere meldt dere på egentlig? Bare for å elge dere innpå Mathias? Her var det både bingoarmer, fleskevommer, ustelte neglebånd og splittede hårtupper. Dette er utrolig skuffende.

I Sør-Amerika er jo misskonkurranser big business og alle pene jenters drøm. HVORFOR kan det ikke være sånn i Fitteland også? Hvorfor er det bare plain janes og folk med uren hud som som melder seg på? Jeg fatter det ikke. Vi kan ikke SPARKLE frem utstråling, folkens. Og photo shop funker ikke på tv. Og vi er en konkurranse som sendes på tv.

På grunn av den lave kvaliteten på råmaterialet er det derfor fortsatt mulig å melde seg på. Dette vil være en opplevelse for livet og du vil treffe mange spennende gutter og jenter (og jurymedlemmer) som kanskje vil bli dine venner for livet! Et kriterium som jeg har glemt å nevne er at dere ikke kan være lesbiske - vi er ikke en SÅNN konkurranse, men det er selvfølgelig helt ok å være bifil. Spesielt for dere jenter, da.