mandag, april 16, 2007

Frøken Fitteland gjør skandale!

Stop all the clocks! Pour out the ocean! Det har vært en stor skandale i Frøken Fitteland-konkurransen! Lothiane har opplyst at Frøken Fitteland 2007, Frøken Runar Søgaard "har vært gift". Det er selvfølgelig 100 % diskvalifiserende i en seriøs missekonkurranse som dette. Frøken Fitteland skal faktisk være en god rollemodell. Og dessuten handler det om kommunikasjon. "Frøken" Runar måtte derfor levere inn kronen, tronen og alle regaliene (en engangslighter, en sjampo, noen stringtruser og en badekåpe som var stilt til disposisjon for et helt år) gjennom en ydmykende seremoni der seksualisert straff var vårt leit motif. Som fagdommer er jeg svært skuffet, det vil jeg ikke legge skjul på. Jeg har sagt det til Runar også. Hvordan kunne du svikte oss på denne måten, Frøken Runar? spurte jeg hardt. Han ble svar skyldig.

Den rettmessige Frøken Fitteland 2007 er da:

Zahid Ali!

Gratulerer. Dette er en nydelig frøken med fin teint og masse natural beauty og en velpleid og verdig vinner av konkurransen. Verdighet for mannen er jo vårt motto for konkurransen.

Runner-ups eller stand ins i tilfelle Frøken Zahid skulle sykne hen i tuberkulose, tyfus, skarlagensfeber eller kusma eller på annen måte bli diskvalifisert blir:

Little Shop of Horrors!

og

Kristin Spitznogle, vår flotte honnørdeltager!

Gratulerer, jenter. Tenk så heldige dere er og så mye spennende dere kommer til å oppleve med denne posisjonen.

5 kommentarer:

Esquil sa...

Minner meg om misterkonkurransen for mannebloggere som jeg kjørte i bloggen min på kvinnedagen. (Men jeg beskylder deg ikke for å ha latt deg inspirere, sendingen foregikk under passord.) Dessuten var jeg nok ærligere enn både deg og hamnes om at konkurransen handlet om utseende. (Ole, gjestebloggeren i Iversen Revisited, vant.)

Lothiane sa...

Hurra for Zahid!

(nå håper jeg mannen er klok nok til å være singel)

lotten sa...

Usj! Jeg som trodde Frøken Runar var en skinnende Jomfru.

Avil sa...

Eg kjenner meg letta.

Fjordfitte sa...

Som fagansvarlig er jeg også lettet. Ikke nok med at "Frøken" Runar snek seg til å delta i konkurransen på falske premisser. Han har ganske dårlig teint også. Det gjør dette til den største skandalen i Frøken Fitteland-konkurransen gjennom tidene.