fredag, april 13, 2007

Casual Friday den 13.

Siden det er fredag den 13. er det fint å kunne utrope vinneren av Frøken Fitteland 2007. Frøken Fitteland 2007 er:

Runar Søgaard!

Vel! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det! Jeg syns nemlig ikke at han er så veldig kjekk, og dette er faktisk en skjønnhetskonkurranse. Jeg er heller ikke overbevist om at han har en særlig god personlighet eller utstråling. Han virker tvert imot temmelig guffen og lei, sånn som alle representanter for karismatisk, homofob kristendom. De virker jo bare ikke som hyggelige typer. Og så er det liksom noe rart med sånne hyperfeminine/hermafrodittiske menn som driver med homohets. Jeg får ikke det regnestykket til å gå opp. Kanskje jeg er et petimeter, men jeg mener det er naturlig at jeg som juryforkvinne og fagdommer spør meg om vi har en verdig vinner i årets konkurranse. Men på grunn av at alle nordmenn er treige sosialdemokrater som vil ha demokrati overalt i fuckings samfunnet godtar jeg så klart resultatet.

Runner up eller stand-in hvis det skulle vise seg at Frøken Runar er gift/skilt/har barn/har deltatt i adult movies/snorter kokain på offentlig plass eller driver med idrett er

Zahid Ali!

Nå snakker vi, for Frøken Zahid er en skikkelig kjekkas. Joda, han har litt tynne bein, men det veier opp at han er såpass ansiktspen. Svart hår er jo også mye finere enn kjøpeplatina. Natural beauty er in i 2007, gutter! Og så er det bra for verdigheten i konkurransen at Zahid ikke knoter så jævlig når han snakker. Frøken Fitteland skal tross alt reise rundt internasjonalt og representere og da er det egentlig greit å kunne snakke rent.

På delt tredjeplass kom Little Shop of Horrors og vår flotte, blonderte honnørdeltager Kristin Spitznogle. Bra innsats jenter.

Nytt fra Stat Counter:
Det sitter noen i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og googler etter ”doktorgrader i krisehåndtering”. Vet ikke om dette er en god eller dårlig nyhet.

5 kommentarer:

lotten sa...

Zahid Ali er egentlig topmodel-materiale.

Undre sa...

Gimme a

RU

Gimme a

NA

Gimme a

R

Go, RU-NA-R!

Lothiane sa...

Heia Zahid! Spark teite Runar av pallen. Han har jo vært gift! Kan'ke værra miss hvis han har vært gift.

(Zahid er'kke gift vel?)

Avil sa...

Eg stemte på Kristin, og er skuffa. Ho er då ein skikkeleg miss. Pen, kan synga, likar å snakke om sex og har høg utdanning.

Lothiane sa...

Interessant med Stat Counter-nyheten. Jeg har lagt merke til at jeg har fått treff fra Norsk Domstol... i Tyskland. Er det noen som har flyttet Norsk Domstol dit? Uansett, der sitter det i hvert fall en eller annen og søker etter Auli. Stakkars.