mandag, april 09, 2007

Frøken Fitteland 2007!

Å, nå er det spennende! Endelig er det finale i Frøken Fitteland 2007. Frøken Fitteland er en konkurranse i personlighet og utstråling. Det er jeg som er juryleder, men alle får lov til å være med å stemme.

De som gikk ut i forrige runde var Øystein Djupedal og Geir Hamnes. Det viste seg at Geir ikke har noen særlig fin personlighet fordi han svarer tilbake og er nebbete når han går i butikken. Ikke akkurat en oppførsel verdig Frøken Fitteland! Det var et sjokk for mange at Geir er en feit og atal kukfaen i virkeligheten! På den annen side er han lett å glemme siden han er så stygg og feit og kvalm.

Nå er det snart klart for den avgjørende runden, der finalistene skal paradere på et podium i bikini (damene) eller hvit stringtruse med paljetter (herrene) og danse litt jazzballet og fortelle om personligheten sin. Dette er kanskje den viktigste delen av konkurransen for det lar meg vurdere finalistenes utstråling. Jeg vet at de kan få veldig mye selvtillit av å vise frem kroppen på et podium som negerslaver til salgs og bli bedømt av meg og få poeng for personlighet og oppførsel. Tror dette føles deilig frekt og dirty og ukorrekt for mange. Og det er viktig å være stolt av kroppen sin. Og det kan være spennende for finalistene å få vurdert faglig om de er ansiktspene eller om de bare har en fin kropp og hvordan utstrålingen og personligheten er. Kanskje de har spesielle muskelgrupper eller kroppsdeler de kan jobbe litt ekstra med fremover? En kan jo alltid gjøre en innsats.

Hvis de har noen komplekser vil de komme styrket ut av konkurransen, fordi jeg som fagdommer gir skikkelig ærlige tilbakemeldinger. Jeg er en sånn herlig og frisk rett fra levra-person som sier alt som det er! Og som alle vet: det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Jeg blir glad og varm inni meg når jeg tenker på nøyaktig hvor styrket finalistene mine kommer til å være når jeg er ferdig med dem! Men først skal det være byråkratisk sosialdemokrati og avstemming. Husk å stemme på den med best personlighet og utstråling. Her er de nominerte:

Kathrine Sørland!
Kathrine er en søt jente som er slank.

Zahid Ali!
Zahid er vår eksotiske, olivenfargede deltaker. Han har litt tynne bein, men er svært ansiktspen. God hårkvalitet. Zahid er også kjent for sitt flammende temperament! Watch out for flyvende ølglass!

Trude Mostue!
Trude er en flott representant for Fitteland fordi hun alltid er påtatt superblid på en herlig feminin måte og ikke feit og blubbete sånn som Geri i Spice Girls. Trude er skikkelig skrapa. Nesten like tynn som Allegra Versace! Er det catwalken i Milano neste for søte Trude eller blir den moralske indignasjonen i folket for sterk?

Pat Sharp!
Pat er den virkelige veteranen blant deltakerne. Men han holder seg jammen godt til å være så old og utvaska. Flaks for han at skjønnheten kommer innenfra i Frøken Fitteland-konkurransen.

Kristin Spitznogle!
Kristin er en litt eldre, sexy jente/dame med platinablondt hår som er med i konkurransen. Jobber som "sexolog" i VG og TV3. Er det TVNorge neste for sexy Kristin, mon tro.

Runar Søgaard!
Runar er en utrolig pen gutt fra Askim i Østfold som nå er bosatt i utlandet. Han er så pen at mange tror at han er jente! Runars interesser er Jesus, skin care og coaching. Han har nydelig platinablondt hår og oransjebrun hud. For å forberede seg til Frøken Fitteland 2007 har han tatt noen ekstra botoxinjeksjoner og et diskret panneløft. Det är jättviktigt att känna sig fräsh och nyduschat, sier Runar på sitt sjarmerende svorsk.

Synnøve Skarbø!
Synnøve er vår flotte distriktsrepresentant fra gokk. Hun er venninne med Pia Tjelta og den berømte stylisten Vannessa Rydjord!! Synnøve har en så jævlig dialekt at det kjennes som hun kommer rett fra geitefjøset hver gang hun åpner kjeften. Jeg tror hun jobber med værmelding eller noe sånt. Før jobbet hun i herlige, supre Elle, men fordi jenter alltid er så jævlige og verst fikk hun sparken av eks-feministen Signy Fardal. (Signy: helst ikke saksøk meg eller gå til PFU hvis dette ikke medfører riktighet, jeg må si noe om Synnøve i presentasjonen av deltakerne, men jeg har ingenting å si om henne fordi hun er så 100 % uinteressant og halvdød og plastikkaktig.)

Vibeke Klemetsen!
Vibeke, eller Little Shop of Horrors som de fleste kaller henne, er en medium pen trønder med en fantastisk utstråling. Vibeke jobber som programleder på tv! Vibeke er kanskje ikke en jente som passer på tv, men det er ikke så nøye siden hun har så fin personlighet og utstråling. Hun har en veldig pen stemme også, i alle fall sammenlignet med Mona Juul.

Frøken Fitteland 2007!
Hvem skal vinne?
Kathrine Sørland!
Zahid Ali!
Trude Mostue!
Pat Sharp!
Kristin Spitznogle!
Runar Søgaard!
Synnøve Skarbø!
Vibeke Klemetsen!
View Result
Free Polls

Som sagt, kriteriene er personlighet, utstråling og å være en verdig representant for Fitteland.

11 kommentarer:

Gråfelder sa...

Du gjør en mye bedre jobb enn andre i samme posisjon det er sikkert. Jeg er dog litt usikker på om det var en god ting eller ikke at Dypedal gikk ut i forrige runde.

fr.martinsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
fr.martinsen sa...

Og plutselig sitter jeg og ser på.. De snakker med så rare stemmer og de sier så rare ting.

Hva er forresten regnet som en topp personlighet nå for tiden?

lotten sa...

Jippi!
Min stemme går til Pat Sharp!
Også sender jeg de styggeste hilsninger til Missegeneralen.
Jippi!

Fjordfitte sa...

Pat Sharp, virkelig? Han er jo skikkelig underdog. Er det en slags sympathy vote for old people?

fr. Martinsen: jeg tror det er innmari viktig å være seg selv og ikke ha cellulitter og strekkmerker eller være tjukk.

Undre sa...

Hehe. Jeg svitsja innom, og må si jeg lo meg skakk over de blånde programledernes takling av bikinidelen av konkurransen. Først introduserte de at jentene snart skulle "sprade rundt i bikini" (sprade! iiik!), og så vissvasset de om at "noen" mente det ikke var noe særlig med denne bikinisekvensen, men at det hørte med å vise fram kroppen OG at de derfor hadde plassert dem i et "naturlig miljø" dvs at bikinisprading skulle foregå på bassengkanten. *hohoho*

For øvrig synes jeg de sporenstreks bør få med gloseprøver, mattetentamen og essayskriving inn i denne "personlighetskonkurransen".

Sexy Sadie sa...

Klemetsen, helt klart.

Lindkvist sa...

Jeg klarte ikke å stemme da jeg syns de mannlige kandidatene er for gamle og tjukke. Men er likevel - eller nettopp derfor - glad Øystein Djupedal røyk ut.

Forøvrig støtter jeg Undre i å få inn noen matteprøver.

VamPus sa...

Prøve du å si at Runar Sørgaard og Pat Sharp ikke er samme person *forvirret*?

Hjorthen sa...

Jeg stemte på Vibeke Klemetsen, rett og slett fordi jeg ikke aner hvem hun er! Jeg antar jeg bør føle meg heldig?

Fjordfitte sa...

Hyggelig at du stemte på henne, Little Shop of Horrors var faktisk min personlige favoritt.

Og du med din trønderforbi skal nok være SPESIELT glad for at du ikke vet hvem hun er.