fredag, april 13, 2007

En post jeg håper jeg aldri kommer til å skrive

Å, jeg har møtt så mange rævva ikke-feminister, ass. Å, stakkars meg assa. De folka. Det er sikkert de som er grunnen til at jeg er feminist ass, alle de jævla ikke-feministene som fins og alt faenskapet de holder på med og alt de skal trykke nedover hodet mitt hele tiden. Å, jeg måtte bare si det assa, jeg kanke være noe særlig mer konkret assa, jeg må bare si det assa, at ikke-feministene er så jævla dølle og bitre og kleine typer som elsker vold og har null selvironi. Håper alle er enige med meg i dette dah å støtter at det er bra å skrive det man føler dah. Så alle ikke-feminister der ute prøv å lighten opp a, prøv å smil til verden litt a så kanskje dere får litt bedre rykte og sånn dah. Yeah.

6 kommentarer:

Androidamytterist sa...

Ja alle disse ikke-feministene har plaget meg en stund også, men alle som tror dem er bedre enn andre gjør jo det.:)
:))
Begrepet selvhøytidelighet antar liksom en helt ny dimensjon i den leiren der,:) :) slutter aldri å forundre meg over det.
:) :) :)

lotten sa...

Assa, jeg vil også si noe.
Greit at ikke-feminist damene er dølle, men hvorfor er de ikke-feministiske menna så stygge?
Det er skikkelig ekkelt, ass.
Fy faen, ass.
Heldigvis for meg er typen min dritdeilig feminist(med ung fysisk alder)og ikke en stygg og gammal ikke-feminist. Jeg slipper å ri en gammal gris, liksom.
Et lite sidespor på jordet, men jeg måtte bare si det, ass.
Yo.

Fjordfitte sa...

Androida: :) Det er sant! Sant, sant, sant. :) :) :) Og så er det så deilig når noen behersker de språklige virkemidlene. :) :) :).... :)

lotten: innmari bra at du sier det du føler assa. Det er altfor lite fokus på hvor stygge ikke-feministiske menn er. Mange av dem slurver med den personlige hygienen også. De stinker som regel av sur, gammel svette og råtne visdomstenner. Hvorfor tør ikke vi feminister å snakke om dette når vi alle plages av det? Kjempebra at noen våger å si det som det er. Nei til stygge typer! Nei til at feminister må ri stygge gamliser!

Ikke-feminister: typisk at det ikke kommer noen svar fra dere når jeg kommer med gode råd og konstruktiv kritikk til dere. Det beviser bare hvor rett jeg har: dere har null humor, null selvironi, takler ikke
ærlig debatt og som Androida sier er dere selvhøytidelige i tillegg. Det er kvalmt!

mariamytterist sa...

Jenter da....har ikke mamma lært dere at det er bedre å holde kjeft og la folk tro dere er idioter, enn å åpne kjeften og fjerne enhver tvil?

Lindkvist sa...

Fjordfitte og Lotten dere er så fantastiske. Jeg er helt enig med dere. Mer, mer! Bravo.

fnord sa...

Det fine med å være anti-sexist istedet for feminist er at vi kan hate alle på flat fjøl, ass ;-)