mandag, mai 21, 2007

Fabian Stangs politikkskole

Når man har en bitteliten borgermester ordfører i maven sin må man gå på politikkskole. Man må lære seg politiske saker og pugge ting. For eksempel vansklie ord som familiegjenforening. Ååå, det er slitsomt for en fabelaktig gutt som heller vil spise middag på restaurant med mamman sin.

I stedet for å nyte et bedre måltid må man slite og streve på politikkskolen. Hvis ikke kan man nemlig bli hengt ut i avisen som en tulling som ikke vet noe om byen sin og de menneskene som bor der.

Det er kultent å gjøre sånt mot fabelaktige gutter. For når man blir hengt ut i avisen som en tullete dumming kan man få problemer innad i Høire. Men det bryr visst ikke avisen seg det spor om. Avisen tenker ikke på hva som er best for Fabian. Fabian må klare seg helt selv, han. Og i storbyens skitne bakgater lurer sosialister og sosekopper som vil stille masse intrikate spørsmål om vansklie ting. Det er derfor den som har en bitteliten borgermester ordfører i maven sin må gå på politikkskole.

*sukk*

3 kommentarer:

børre sa...

"Fjordfitte er åpen, ærlig, høflig og ekstremt tillitsfull. Hun er intelligent og har mye empati. Hun viser omsorg og er veldig opptatt av at du har det bekvemt."

..og skriver i samme stil om andre :-)

Martin K sa...

At dagbladet er optatt av søskenekteskap passet liksom inn i kunnskapsnivået på hele intervjuet. Dagbladet: Alt DU trenger å vite om kjendisene. Og sånn.

Egoisten sa...

... og bloggpolis gleder seg til Fjordfitte selv stiller opp som ordførerkandidat...

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med seriøs oppfordring