fredag, mai 18, 2007

Fjordfittedagen

Ah! Gratulerer med dagen kjære små gnomer, undersåtter og alskens rusk og rask. Endelig er den her, dagen du åndeløst har ventet på lenger enn du selv kan huske. Dagen for reparasjon, kontemplasjon og ulike former for unnasluntring.

Ja, Fjordfittedagen har opprunnet!

Den 18. mai, altså! Dagen da Super Novas skånselløse stråleglans skal jage mørket vekk. Dagen da du viljeløst skal hengi deg til din kjærlighet til Fjordfitte og bade deg i ufrihetens skummende hav, beruset av friheten du bare kan finne i den totale underkastelse under en grusom herskerinne.

Men la oss samtidig bevare roen og verdigheten. Det er så viktig, syns jeg. La oss ikke piske frem hysteri og ukontrollerbare folkemasser bare for gøy. Det kan være passende med en dose alvor på en dag som denne. Derfor skal vi nå ha litt informasjon om folk flest. Slik er de fleste, ifølge en ekspert på emnet:

De fleste er veldig ivrige etter å fremheve sitt land som uber alles alle andre, og det er like kvalmende hver gang. (…) De fleste vil si at det er enhver borgers plikt å stå bak sitt land, uansett og uten unntak.

Gufne typer, ikke sant? Takk da din Super Nova for at du er fri fra denne usunne formen for nasjonalisme som de fleste praktiserer nå i vår tid. Hvis du nesten aldri har møtt noen sånne personer unntatt i repriser på Filmavisen er det sikkert fordi du som Fjordfittes undersått lever i en skjermet sekt uten kontakt med folk flest. Og det skal nok du være glad for.

Vel, nok alvorsprat. Nå er det verdig feiring og syrebad resten av dagen. Absinth til alle, lover Fjordfitte generøst. Men først skal vi se litt på hvordan Fjordfittedagen markeres internasjonalt:


I Tyskland har det vært flotte parader og sammenstimlinger i anledning Fjordfittes dag. Et eksempel til etterfølgelse, skulle jeg mene!

7 kommentarer:

Avil sa...

Skål!

Hjorthen sa...

Heil og sæl!

Flopsy sa...

We're not worthy, we're not worthy!

*bøyer seg i støvet*

lotten sa...

Jeg synes det var litt skuffende oppslutning om Fjordfittedagen, men PMS feiret i alle fall med å ta Super Novas memedom! Hæh hæh.

Slalom Rushtid sa...

Var dessverre bortreist på dagen, men håper å gjøre bot ved at jeg også, et par dager på etterskudd, underdanig bøyer meg som en lydig undersått i støvet for Vår Allmektige Fitte. Har lenge ment at det er den 18. som bør være offisiell fridag, og nå skjønner jeg hvorfor jeg intuitivt har følt det slik: fordi det var Vårfittes vilje.

Fjordfitte sa...

Trønderslalom: nemlig. La min vilje skje.

lotten: og du hadde en meget strålende feiring, må jeg si. Offisielt handler jo dagen min om skulking og reparering, men du feirer altså på din helt egne bakkanale måte, by violating a young, innocent girl. (Kan dette ha sammenheng med at hore er et helt greit begrep innen den norske feminismen? Vel jeg bare spør, for det er noe jeg har hørt, assa). Uansett, dette setter meg i en lei knipe, for det er skikkelig vanskelig å finne på akseptable memer.

Fjordfitte sa...

Dere andre slaver og undersåtter: skål! Og heil.