torsdag, november 02, 2006

FrP-regnskapet

Kan noen snart ta å regne ut hva de folka koster oss?

Ikke det?

Å nei.

12 kommentarer:

Anders H sa...

Ligger ikke trygda på rundt 120 000 i året?

Hjorthen sa...

Er det ikke best å leve i villrede på dette punktet?

Fjordfitte sa...

Anders H: Ja vel, det blir 120 000 til trygd, så er det utgifter til trygghetsalarm og opphold på krisesenter for koner, kjærester, ekser og eventuelle barn. Så er det utgifter til medisinsk/psykiatrisk etterbehandling til de samme. Utgifter til politi og påtalmaktens arbeide. Utgifter til forsvarsadvokater. Og jeg minner om at de folka tar seg spesielt godt betalt. Og de veit å trekke ut tida på jobb. Utgifter til fengselsvesenet. Utgifter post-fengsel fordi opphold der konsekvent avler mer kriminalitet. Så er det alle pengene FrPerne svindler samfunnet vårt for ved å jobbe svart og benytte svart arbeidskraft. Så er det den kulturelle smerten de påfører oss alle fordi de konsekvent har på P4 på bussen. Så er det det grusomme faktum at ingen busssjåfører og trygdesvindlere kan tenke seg å stemme SV eller RV. ORÄTTVIST! SÅ JÄVLA ORÄTTVIST! Hvor er Kristin Clemet nå? Skal hun ikke ta opp saken snart? Så er det utgifter til ADHD-barna og de ungdomskriminelle fordi FrPerne har som kultur å helle i seg brus og junk og plassere unga foran tv’n i stedet for å snakke med dem og derfor stadig avler frem nye generasjoner problembarn. Og dette var bare en brøkdel.

Hjorthen: antagelig, når vi vet hvor mye de kommer til å syte og klynke over et nødvendig samfunnsøkonomisk regnskap! Men vi har vært naive og snillistiske lenge nok. Nok er nok. The gloves are off. Vi må slutte å sy puter under armene… de har sugerør i statskassa… de avler ADHD som rotter… de er fremmedkulturelle… de ødelegger kulturen vår… vi må sette i verk tiltak. Ah, jeg har hele vokabularet inne. Det er jammen stort.

Anders H sa...

Jeg skulle til å nevne det... *kremt*

Store Ørn sa...

Vil tippe frp-regnskapet går omtrent like mye i minus som venstresidas blogg-regnskap..

Anonym sa...

I opposisjon koster de jo nesten ingenting. Gi dem et statsbudsjett, derimot, så kan vi ta frem kalkisen...

Anders H sa...

Er det lov å regne bortkastet skolegang med som "utgifter"?

Elvis Bling Laden sa...

Eh. De har jo også en ganske høyt anntall av straffedømte tillitsvalgte. Dette må jo åpenbart regnes inn.

Anders H sa...

Elvis, du er far behind. Fjordfitta har regnet på dette for lengst ;P

Anonym sa...

Den infame menneskeforakt og eristiske holdning overfor FrPs velgere som kommer til uttrykk på denne bloggen, den kan best diagnostiseres med psykiatriens hjelp, som antisosial narsissisme.

Mer om Malignant Self Love på Sam Vaknins hjemmeside:
http://samvak.tripod.com/

Anonym sa...

Fjordfitta er en liten narsiss blomst som har blitt trukket opp med roten og plantet ned i en rekke nye bed med varierende jordsmonn.

Machiavelli (No) sa...

Siste anonym (to siste innlegg) har definitivt noen valide poenger...


M