onsdag, januar 11, 2006

Fjordfitta krenker 1,5 milliarder mennesker


Uh-oh. Det er hajj igjen og på tirsdag var det id, til minne om at en mann ville drepe barnet sitt fordi en annen mann sa at han måtte det. Det kaller jeg en schikkeli familietragedie. Eller bør det hete æresdrap? Uh, det er jammen en vanskelig diskusjon. Uansett må jeg feire dette. Men hvordan skal jeg feire?

JEG SLIPPER JO IKKE INN I MEKKA!

Mekka er jo en by med apartheid, en slem, lumpen by som diskriminerer MEG, stakkars Fjordfitta.

Uanfektet av denne dype urettferdigheten feirer jeg på min måte. Jeg må jo det, ikke sant, når jeg er utestengt fra selve festlighetene. Så, i anledning hajj og nevnte familietragedie, her er tre flotte bilder av profeten Muhammed. Øverst til venstre bare et vanlig bilde. Under ser vi Muhammed og en annen mann som ser på hvordan de som har lurt foreldreløse barn blir behandlet nede i helvete. Skapningen Muhammed rir på heter Buraq. Buraq er en jente som ikke bruker hijab, merkelig nok.Og her prater Muhammed med erkeengelen Gabriel. Vet dessverre ikke hvem som er hvem.Ja, ja, det får være nok feiring for idag.

More cool pics her.

Oppdatering: Gabriel er selvfølgelig han med vingene. Muhammed og tjeneren med niqab; den som ser Fantomets ansikt osv.

Oppdatering II, 01.02.2006: ovenstående link er nå lagt
død. Ekspertene ved Universitetet i Bergen mener for øyeblikket at de krenker muslimer ved å publisere portretter av Muhammed som sirkulerer fritt i Den islamske republikken Iran og er fullt akseptert blant muslimene der.

4 kommentarer:

Jarle Petterson sa...

Uh-oh… And any similarities between the dearly departed anti-Muslim activist Fjordman and the Islam-friendly Fjordfitte, is purely coincidental, of course. Whatever possessed me, to think otherwise?

Jarle Petterson sa...

Is purely coincidental”? “Is”!? Nu og vel&vel. Før den på kontoen for språklig slendrian. Men fornøyelige similariteter, det er det.

Ludo sa...

Muhammad likner da veldig på Jesus, med litt ekstra Omar Sharif-sminke? Jeg ser at de to nederste bildene kan være ottomanske miniatyrer, men hva er det øverste? Har aldri sett slike bilder hjemme hos noen muslimer før.

Forøvrig har jeg sett flotte etiopiske bibelfortellinger i bilder, med en tøff afro-Jesus!

Fjordfitte sa...

Det øverste er fra Iran. Sjiaene er ikke så strenge på bildeforbudet, og slike portretter av Muhammed nyter såvidt jeg forstår en viss popularitet i den islamske republikken.

Jesus med sminke? Ja, kanskje. Jeg tenkte mest på George Michael. Med ekstra eyeliner.