søndag, januar 29, 2006

Hei Saudi-Arabia! Boikott meg!

Hei Saudi-Arabia! Boikott meg.

Vær så snill, jeg ber deg, jeg trygler deg: boikott meg!

Jeg holder ikke ut tanken på at du, skinnhellige Saudi-Arabia ikke skal boikotte meg, demokratiske Fjordfitta.

Jeg pines ved tanken på at du, den inkarnerte ondskap, ikke skal boikotte meg, fitta.

Jeg martres!

Jeg vansmekter!

Jeg orker ikke mer!

Jeg ligger søvnløs om nettene og tenker på dette!

Jeg vil boikottes! Og det på minuttet. Du må aksjonere! Du må henrette flere. Flere! Flere! Mere blod, Saudi-Arabia! Det renner altfor lite blod, Saudi-Arabia! Du dreper ikke mange nok, Saudi-Arabia! Du må sende moralpolitiet hit. Du må piske meg. Slå meg med stokker. Grav meg ned i bakken og kast steiner på hodet mitt. Eller hogg hodet av meg med en stilig sabel.

Kjære, kjære Saudi-Arabia. Ta til fornuft. Boikott Fjordfitta nå!

Husk at du er det helligste landet i verden!

Du er så hellig at kvinner ikke kan ha noen rettigheter.

Du er så gudfryktig at kvinner må behandles som kveg.

Allah akbar, du stråler, Saudi-Arabia. Du stråler av hat og ekte perversjon.

Du er ondskapens skinnende stjerne, Saudi-Arabia.

Hat meg, Saudi-Arabia. Brenn meg, Saudi-Arabia. Boikott meg, Saudi-Arabia.

Insh’ allah.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hater du hele Saudi-Arabia fordi kvinner diskrimineres der? Det kalles å dømme alle for èn... Dessuten, du må ha en forståelse for at menneskene der nede har en tro på at det er det rette, de sitter ikke med den samme utdanningen og miljøet i ryggen, som deg.

Anonym sa...

syke faen:) smiler litt...

Fjordfitte sa...

Jeg hater og avskyr apartheid-regimet Saudi-Arabia, ikke menneskene som bor der. Du ser sikkert forskjellen.

Whatever sa...

Kanskje vi burde tenke litt på hvorfor Saudi Arabia har den styreformen det har? Og hvorfor et land er oppkalt etter en familie? Hvorfor ting forandret seg så radikalt tidlig på trettitallet?
Hvem er bak alt dette?

Milton Marx sa...

Fjordfitte: Nå er det på tide at du fatter at dette er vår feil! Ikke sant?

Milton gledes og småhumrer over de snodige allianser som dukker opp i disse underlige tider. Naser Khader er f.eks. en opprinnelig syrisk innvandrer som er medlem av Folketinget for Radikale venstre. Khader er i ferd med å stifte et forbund av moderate muslimer for å gi danske muslimer et alternativ til de radikale mullaene man tradisjonelt hører om. Radikale venstre... Partiet som er forutsigelig som en vinkork på havet midt under en virvelvind. Milton hadde aldri trodd han skulle snakke positivt om hva et radikalt Folketingsmedlem står for.

En annen pussig allianse er at venstresida nå rykker ut til et kollektivt forsvar av islams mørkemenn. Et lokallag av SU har sågar anmeldt Magazinet. Sosialister som går i fistel over at noen har fornærmet GUD!!!! Gud er jo død! Karl Marx ville grått hvis han hadde kunnet se dette.

Sosialister som gjør alt for å forsvare herrer som ønsker ad Pommeren til alt som har med kvinnefrigjøring å gjøre. Snakket SV om skoleuniform før valget? Under alle omstendigheter skal de passe seg for at jentenes uniform ikke kommer til å hete burka.

Dette handler nemlig ikke bare om ytringsfrihet. Det handler om hvorvidt noen skal kunne sette Guds lov over alle andre lover. Forbudet mot avbildninger av Muhammed er bare ett av mange påbud og forbud. Hva er det som gjør at man tror av mørkemennene vil nøye seg med at vi vantro skal rette oss etter bare dette forbudet. Hva med alle de andre forbudene?